• Heerlijk genieten op zaterdagmiddag!


    De vierde editie van Proef Egmond vindt plaats op zaterdag 17 november van 11.30 tot 17.00 uur. Op deze heerlijke herfstmiddag kunt u genieten bij acht verschillende Egmondse restaurants. Zij presenteren een smaakvolle proeverij met bijpassende wijntjes of biertjes.

    U loopt de route door de pittoreske, gezellige straatjes van Egmond aan Zee. Enkel het startpunt (eerste restaurant) staat vast. Tickets voor Proef Egmond zijn ook leuk om cadeau te geven! U betaalt € 39,50 per persoon en krijgt bij alle restaurants een gerechtje en bijpassend wijntje of biertje.

    In november geniet u tijdens Proef Egmond bij de volgende restaurants: Restaurant Natuurlijk, Het Wapen van Egmond, Brasserie Santiago, d’ Oude Clipper, Angelo’s, EAZEE, Cousteau en Zilvermeeuw. Proef Egmond wordt georganiseerd door Egmond.nl in samenwerking met de restaurants.

    Let op! Proef Egmond is uitverkocht. Wij werken niet met een reservelijst. Via vraag en aanbod kun je je oproep om tickets te kopen of verkopen plaatsen. Wij zullen niet bemiddelen in de aan- of verkoop van tickets.